Topmoppies Waddendiner op de BDS Transporter

Topmoppies Waddendiner op de BDS Transporter

1 juni 2018 Uit Door Topmoppies

Vrijdag 15 juni 2018

Topmoppies Waddendiner op de BDS Transporter
voor “Stichting Hulphond Nederland”

Het programma ziet er als volgt uit …

Tussen 17.00 en 17.30 uur is het aanmonsteren op het Zonnepontje Jonge Seun in de Willemshaven nabij het Entrepotgebouw: van hieruit word je naar de BDS Transporter gebracht die ergens in de Willemshaven ligt.

Aan boord word je ontvangen met een drankje en hapje, daarna volgt een 4 gangen Waddendiner met Goed, lekker en heel bijzonder gemaakt eten door onze geweldige kok Frans Hoekstra. Er wordt gekookt met alles wat het Wad schaft. Een unieke eetbeleving voor elke foodlover. En dit alles inclusief drankjes voor € 50,- per persoon! (Eet je liever Vega? laat het ons weten)

Tijdens het Diner word je vermaakt met een voorprogramma; de Steelband van het Korps Mariniers en aansluitend een spectaculair optreden van de Marinierskapel van de Koninklijke Marine, met gastoptredens van fado-zangeres Nynke Laverman, de Harlinger beroemdheid Wiebe van Dijk en musicalster René van Kooten! Vanaf de BDS Transporter hebben we hier een goed zicht op!!

Ambacht, muziek en geweldige sponsors maken dit TOPdiner op verrassende wijze compleet. 

Terug naar vaste wal… de Jonge Seun ligt voor je klaar…

It’s all there! Jullie hopelijk ook!

Wil JIJ er bij zijn? Stuur snel een mail naar info@topmoppies.nl en je maakt een diner mee op een unieke locatie met gezellige en bijzondere mensen, iets om niet te vergeten…

Kaart(en) kun je ook afhalen bij Koks en Keukenmeiden, Voorstraat 16, Harlingen. 

TOT dan, Iet, Kyra, Berber, Annet, Jellie, Joke en Ellen