BINGO vrijdag 27 maart  AFGELAST/UITGESTELD I.V.M. CORONA-CRISIS

BINGO vrijdag 27 maart AFGELAST/UITGESTELD I.V.M. CORONA-CRISIS

1 maart 2020 Uit Door Topmoppies

27 maart de TOPmoppies Super Duper BINGO!!! Voor het goede doel: Because we Carry…

De entreekaarten voor de Super Duper BINGO zijn vanaf 1 maart verkrijgbaar bij Koks en Keukenmeiden & Binnen en Buiten in Harlingen.

Of betaal je met een TIKKIE: https://tikkie.me/pay/u1tunim7jlu238otkjas  dan ligt je entreekaart klaar bij de Kassa ✔︎

Een Super Duper BINGO entreekaart á € 25, – = inclusief:

  • 8 rondes BINGO x met kans op vele SUPER prijzen!
  • Een welkomstdrankje!
  • Eén BINGO kaart per ronde (meerdere kaarten á 2,50 per stuk in de zaal verkrijgbaar)
  • Toegang vanaf 19.00 uur
  • De lichtboei. Rommelhaven 22, 8861 AS Harlingen
Wij, gaan in juni 2020 als team onze handen uit de mouwen steken voor de vluchtelingen op Lesbos! Wij zorgen voor onze eigen sponsoring; elke gedoneerde euro komt zo rechtstreeks bij zijn doel terecht. Daarom: Steun onze missie en steun Because We Carry (BWC).

Doe mee, beleef een TOP avond én STEUN ook nog eens een SUPER GOED DOEL!  Bij binnenkomst krijg je van ons een heerlijk welkomstdrankje aangeboden en rond de klok van 19.30 uur zal de eerste ronde van start gaan!!

Goede doel: Because We Carry
De opbrengst van de Super Duper Bingo komt in zijn geheel ten goede aan Because We Carry! Because We Carry gelooft dat je zelf de verandering moet zijn die je graag ziet in de wereld. Daarom gaan er via Because We Carry wekelijks teams van vrijwilligers naar Lesbos om daar mensen op de vlucht te helpen. Organisaties als BWC zorgen er mede voor dat deze mensen zich veilig, menselijk en verbonden voelen. Naast het uitdelen van het broodnodige als eten, tenten en droge kleren, proberen de teams van BWC ook een glimlach, respect en wat hoop te brengen. We houden van daadkrachtige naastenliefde en ons motto is dan ook #‎nietlullenmaarpoetsen.