Kerstmarkt voor Project Namaste 2014

Kerstmarkt voor Project Namaste 2014

13 december 2014 Uit Door Topmoppies

Zaterdag 13 december was een super geslaagde dag voor de Topmoppies. Na de onstuimige vrijdag was het deze dag top weer!

Rond half 9 waren de soepen en gehaktballen nagenoeg uitverkocht. Mensen kwamen speciaal terug voor de overheerlijk pompoensoep van onze eigen Annette en de snert van Slagerij Zijlstra was overheerlijk en super goed gevuld. De mega grote gehaktballen van Slagerij van de Zee waren in no time uitverkocht. Geweldig bedankt onze trouwe sponsors en trouwe afnemers. En Herman Brandsma bedankt voor de overheerlijke haring voor de lekkere trek!

De loterij was ook wederom een succes, voor 1 euro maakte je kans op leuke prijzen. Een aantal gelukkige winnaars waren bij de trekking door Bram de Groot van Project Namasté aanwezig en konden hun prijs gelijk meenemen.

Citaat:

Het is voor ons geen vraag. Als wij op vakantie zijn zien we het als een plicht om andere mensen te helpen. Zelf wonen we in een welvarend land. We hoeven ons nergens zorgen om te maken, want alles ligt binnen handbereik. Als wij op vakantie gaan worden we ons bewust van hoe slecht de mensen het daar hebben. 

Om deze redenen hebben wij Project Namaste opgericht. Zo dat wij de mensen kunnen geven wat ze verdienen, daarom roepen we ook iedereen op om ons te steunen in dit project. Zo kunnen we bijvoorbeeld met vijf euro al iemand heel blij maken. Met dit geld halen we goederen waar de mensen zelf om hebben gevraagd, dit kan van alles zijn. We geven geen geld aan de mensen, omdat we bang zijn dat het dan in andermans zakken verdwijnt.

In de afgelopen jaren hebben we veel mensen geholpen in veel verschillende landen, zoals bijvoorbeeld Sri Lanka, Thailand, Cambodja, Indonesië, China, Vietnam en India. Elk jaar een ander land.

Als niemand wat doet, dan gebeurt er ook niks. Het is misschien een druppel op een gloeiende plaat, maar we blijven druppelen!

Alleen zonder jullie hulp redden we het niet. We vragen daarom om een donatie, groot of klein. Alles is welkom, want elke hand die geeft is mooi.

Daarom is ons motto ook: “Alle beetjes helpen!”